fbpx

Curs C# Începători

About Course

Acest curs te va ghida prin fiecare pas de la instalare până la primele tale programe. Îți voi arăta cum poți instala Microsoft Visual Studio pe propriul computer gratuit.

Description

Vrei să înveți? Super! Te luăm de la zero.

Cursul de C# pentru Începători te ia de la zero. Dacă vrei să devii .Net Developer dar nu ai experiență în programare, cursul de începători este perfect pentru tine!

Ești nou în lumea programării IT?

Atunci, acest curs te va ajuta să obții toate elementele fundamentale ale limbajului C#, care pot fi folosite ulterior în majoritatea limbajelor de programare.

Aici vei înțelege sintaxa limbajului, procedurile de bază care sunt aplicabile și în celelalte limbaje de programare, vei scrie primele tale programe, și îți vei dezvolta logica și gândirea analitică.

Cunoașterea limbajului C# .Net mi-a permis să câștig destui bani ca să stau acasă și să fac cursuri ca acesta pentru studenți din întreaga țară. A fi dezvoltator Microsoft poate permite oricui să câștige bani foarte buni online și offline, dezvoltând aplicații desktop dinamice.

Nu există nicio limită la ceea ce poți face cu aceste cunoștințe. C# este unul dintre cele mai importante limbaje de programare de învățat, iar cunoașterea acestuia îți va oferi super-puteri în lumea dezvoltării software și pe piața locurilor de muncă.

De ce?

Deoarece milioane de aplicații desktop, jocuri video, sau website-uri folosesc tehnologia .Net și C#. Poți găsi un loc de muncă oriunde sau chiar să lucrezi singur, online, ca freelancer. Cu siguranță poți obține un venit substanțial odată ce îl veți învăța.

Nu te voi plictisi

Îmi iau cursurile foarte în serios, dar în același timp încerc să fac să fie distractiv, deoarece știu cât de dificilă este învățarea de la un instructor cu voce monotonă sau atitudine plictisitoare. Acest curs este distractiv și, atunci când ai nevoie de ceva energie pentru a continua, o vei primi de la mine. 😎

Abordarea mea

Practicăpractică și mai multă practică. Fiecare secțiune din cadrul acestui curs are o secțiune de practică la sfârșit, care întărește totul prin exercițiu. Am pregătit pentru tine peste 200 de exemple, quizz-uri și exerciții practice bazate doar pe logică (nu, nu ai nevoie de cunoștințe avansate de matematică pentru a înțelege conceptele). De asemenea, am creat câteva mici jocuri de tip consolă, pe care le vom dezvolta și transforma împreună în executabile de tip desktop, și le vei putea juca împreună cu prietenii tăi independent de platforma de dezvoltare.

About the instructor

5.00 (2 ratings)

13 Courses

250 students

Cursuri programare
1,500.00lei
 
Înscrie-te la Newsletter!

Completează email-ul pentru a fi notificat când va începe următorul curs la sală

Want to receive push notifications for all major on-site activities?