fbpx
0(0)

Curs C# Intermediari

About Course

Cursul C# pentru Intermediari e gândit să îți ofere posibilitatea de a îți extinde cunoștintele de bază ale limbajului.

Description

Cunoști deja bazele bazele programării și sintaxa limbajului C#?

Dacă te-ai întrebat ce urmează după programele simple în care afișezi mesaje sau calculezi înmulțiri, hai să programezi cu adevărat în .Net!

De ce?

O să înțelegi și mai clar de ce C# este atât de răspândit și căutat astăzi și de ce nu este pe atât de complicat pe cât se spune.

Nu te voi plictisi

Vom parcurge împreună în acest modul, începând de la clase, membrii unei clase, și obiecte, cei patru piloni esențiali ai POO (Programare Orientată pe Obiecte), cum ar fi MoștenireaPolimorfismulÎncapsularea și Abstractizarea, până la ExcepțiiColecții și Structuri de DateLINQExpresii Lambda și chiar aplicații complexe cu utilitate în viața reală, aplicații ce vor fi salvate la final ca proiecte de portofoliu.

Abordarea mea

Acest curs este structurat sub formatul 20 – 80. Adică 20% Teorie și 80% Practică. Îți voi explica pas cu pas într-un format simplu de înțeles și de asimilat fiecare noțiune, urmată de multe exemple și exerciții practice create special pentru tine folosind utilitate și analogie cu viața reală și obiectele din mediul înconjurător.

About the instructor

5.00 (4 ratings)

13 Courses

708 students

Cursuri programare
2,000.00lei
 
Înscrie-te la Newsletter!

Completează email-ul pentru a fi notificat când va începe următorul curs la sală

Want to receive push notifications for all major on-site activities?