0(0)

Curs Java Începători

About Course

Acest curs te va ghida prin fiecare pas de la instalare până la primul tău program. Îți voi arăta cum poți instala IntelliJ pe propriul computer gratuit.

Description

Când și unde:

Începem pe 7 martie, cursurile vor fi luni și joi de la ora 19:00 la 21:00. Cursul durează 6 săptămâni și se desfășoară în 12 ședințe a câte 2 ore (2 ședințe/săptămână).

Locuri disponibile rămase: 2

 


Java este usor de învățat și poate fi rulat fără modificări pe orice platformă pe care este instalată o mașină virtuală Java.

Vrei să înveți? Super! Aici te luăm de la zero.
Cursul Java de începători te ia de la zero. Dacă vrei să devii Software Developer dar nu ai experiență în programare, cursul de începători este perfect pentru tine!

Ești nou în domeniul IT?

Atunci, acest curs te va ajuta să obții toate elementele fundamentale ale limbajului Java, care pot fi folosite ulterior în majoritatea limbajelor de programare.

Aici vei înțelege sintaxa limbajului, procedurile de bază care sunt aplicabile și în celelalte limbaje de programare, vei scrie primele tale mini aplicații, și îți vei dezvolta logica și gândirea analitică.

Cunoașterea limbajului Java mi-a permis să câștig destui bani ca să stau acasă și să fac cursuri ca acesta pentru studenți din întreaga țară. A fi dezvoltator Java poate permite oricui să câștige bani foarte buni online și offline, dezvoltând aplicații dinamice.

Nu există nicio limită la ceea ce poți face cu aceste cunoștințe. Java este unul dintre cele mai importante limbaje de programare de învățat, iar cunoașterea acestuia îți va oferi super-puteri în lumea dezvoltării software și pe piața locurilor de muncă.

De ce?

Deoarece milioane de aplicații folosesc Java. Poți găsi un loc de muncă oriunde sau chiar să lucrezi singur, online, ca freelancer. Cu siguranță poți obține un venit substanțial odată ce îl veți învăța.

Nu te voi plictisi

Îmi iau cursurile foarte în serios, dar în același timp încerc să fac să fie distractiv, deoarece știu cât de dificilă este învățarea de la un instructor cu voce monotonă sau atitudine plictisitoare. Acest curs este distractiv și, atunci când ai nevoie de ceva energie pentru a continua, o vei primi de la mine. Cursul se va desfășura în clase LIVE pe platformele Skype sau Zoom, în aceeași formulă, cu asistența și îndrumarea instructorilor de curs.

Ce primești după înscrierea la curs:

  • cont personal pe platforma noastră de studiu;
  • acces nelimitat (lifetime) la toate materialele si temele practice pregatite special pentru tine;
  • suport tehnic pentru instalarea aplicațiilor necesare pentru dezvoltare Java (IntelliJ Idea IDE, JRE, JDK, etc.);
  • instrucțiuni simple și clare în utilizarea platformei de studiu Classroom;
  • sprijin din partea instructorilor pentru realizarea temelor practice (chiar și în timpul liber!);
  • acces în grupurile dedicate de studiu (WhatsApp, Facebook) unde poți urmări/discuta în timp real cu instructorii sau colegii de curs;
  • Diplomă de absolvire a cursului Java Software Developer – Beginners;
  • Facilități, discounturi pentru următoarele module de curs (Intermediari, Avansați, Design Patterns, sau alte viitoare cursuri din cadrul Academiei).

Accesul la clase, materiale, teme, platformă și grupuri rămâne valid, nelimitat, chiar și după terminarea cursului. Pe lângă asta, vei primi acces și update-uri la toate noutățile și îmbunătățirile pe care le aducem cu fiecare curs nou.

Cât costă?

Prețul modulului de 6 săptămâni Java Beginners este 1500 lei, și poate fi plătit în 2 rate egale de câte 750 lei. Prima rată o platești până la începerea cursului pentru a-ți valida locul, iar a doua rată până la jumătatea cursului (a patra săptămână).

OFERTA EARLY BIRD:

Plătește integral până pe 25 februarie și beneficiezi de 20% DISCOUNT, preț final 1200 lei

OFERTA RECOMANDARE:

Înscrie-te împreună cu un prieten și beneficiați amândoi de încă 20% DISCOUNT SUPLIMENTAR. 

Abordarea mea

Practicăpractică și mai multă practică. Fiecare sesiune din cadrul acestui curs este bazată practică de la început până la sfârșit, ceea ce întărește totul prin exercițiu. Am pregătit pentru tine peste 200 de exemple, quizz-uri și exerciții practice bazate doar pe logică (nu, nu ai nevoie de cunoștințe avansate de matematică pentru a înțelege conceptele). De asemenea, am creat câteva mici jocuri care să te ajute să înțelegi mai bine logica din spatele unei aplicații și să îți împrospătezi cunoștințele acumulate.

About the instructor

5.00 (15 ratings)

14 Courses

13 students

Cursuri programare
1,500.00lei

Enrolment validity: Lifetime

Want to receive push notifications for all major on-site activities?