Cursuri de programare online

Dacă dorești să înveți programare, aceste cursuri gratuite sunt un prim pas excelent. La Academia Programatorilor vei fi ghidat încă de la zero, până la realizarea primelor tale programe funcționale.

După ce parcurgi până la final cel puțin unul din cursurile gratuite de mai jos, vei realiza dacă domeniul programării ți se potrivește sau nu. 

Apoi, poți continua cu unul dintre cursurile complete care conțin în medie nu mai puțin de 10 ore de materiale video. Acestea îți vor completa și defini cunoștințele acumulate, într-un mod practic și interactiv.

PROMOTIE: înscrie-te cu un prieten la unul dintre cursurile complete și beneficiați automat amandoi de o extra reducere!  Pentru detalii, contactează-ne

Prinde reducerile lunii iunie la cursurile online! 👇👇👇

Cum poți accesa cursurile de programare gratuite?

Creează-ți un cont gratuit pe platforma noastră.

Alege cursul dorit și apasă Enroll. Am pregătit pentru tine două cursuri de programare gratuite pentru a te ajuta să scrii primele tale programe.

Parcurge lecțiile împreună cu instructorii noștri. Scrie cod in paralel. Fă exercițiile si nu ezita să ne contactezi oricând vei întâmpina dificultăți. Ne poți contacta la secțiunea Contact sau pe Facebook,  sau poți lăsa o întrebare la secțiunea de Q&A.

Cursuri

cursuri de programare online

cursuri de programare online