Întrebări frecvente


Când încep cursurile?

Avem grupe noi în formare. În momentul în care se strâng suficienţi oameni vom da startul.

Care e orarul? sunt angajat în acest moment și nu știu dacă pot include acest curs în orarul meu.

Știm că majoritatea dintre voi lucraţi, și ţinem cont de asta. De altfel și noi lucrăm și în altă parte. Vom începe de la ora 19 luni și miercuri sau marți și joi. Vor exista si grupe care vor avea orele în weekend. Dacă ești interesat de o astfel de grupă, completează formularul de la contact cu preferinţa ta.

Unde vor avea loc cursurile?

Cursurile se vor tine în zona Piaţa Romană – str. Mihai Eminescu, nr.19-21, et. 7, sala 704, în clădirea IPROCHIM.

Cum se plătește cursul?

Toate cursurile se plătesc înainte de începerea lor. Anumite cursuri beneficiază de reduceri dacă plata se face anticipat, altele pot fi plătite și în rate. Plăţile se vor efectua prin transfer bancar.

Pot participa la cursuri dacă nu știu deloc programare?

Sigur! Pentru tine sunt gândite cursurile de începători. Dacă îţi place, măcar încearcă. S-ar putea să descoperi că programarea nu e atât de grea precum ai crede.

Pot să încep direct la intermediari?

Dacă tu ai cunoștinţele de bază, de exemplu ai făcut informatică în liceu, la facultate sau ai studiat pe cont propriu, atunci da. Dar vezi ca e important să ai o fundaţie solidă pe care să construiești. Cursul de începători cuprinde și materie care se predă abia la facultate.

Acreditări/diplome – aveţi vreo acreditare de la Ministerul Învăţământului?

Noi suntem oameni din industria IT, și vrem sa pregătim oameni pentru cerințele actuale din industrie. Filozofia noastră este că o diplomă poate, în cel mai bun caz, să te ajute să obţii mai ușor un interviu, dar nu te poate ajuta să treci de cele 3 luni de probă. Vrem să te ajutăm să-ţi construiești o experiență reală în domeniu, nu doar să înveți un limbaj de programare.  Când ești la început de drum în IT și vrei să obții un job, cel mai important lucru este să dovedești angajatorului că ești capabil să produci pentru el, efectiv să produci. Până la urmă totul se rezumă la bani. Dacă tu aduci plusvaloare pentru angajator, totul e bine. Am studiat cu atenție cerințele angajatorilor IT din București, știm ce vor. În momentul în care vei stăpâni bine o tehnologie, și vei avea o oarecare experiență, te încurajăm să obții certificări de la Microsoft (C#), Oracle (Java) sau Zend (PHP). Cursurile de avansați te vor ajuta să faci asta.

Amânarea sau renunţarea la cursuri

Ocuparea unui loc la o grupă se face numai după achitarea contravalorii cursului respectiv.

  • Nu exista posibilitatea amânării cursului, sau recuperarea orelor la care cursantul a lipsit la o altă grupă. Se poate accesa în schimb materialul online.
  • În cazul renunţării la cursuri, contravaloarea cursului nu poate fi recuperată deoarece locurile disponibile la un curs sunt limitate.
  • În cazul în care s-a ales ca modalitate de plată 2 sau mai multe tranșe, neprezentarea la cursuri nu exonerează beneficiarul de la plata integrală a contractului.