Cursuri IT Acreditate - Merită?

Intelegem ca pentru multi oameni, acreditarea este un factor important atunci cand alegeti o scoala sau un program de invatare. Desi programul nostru nu este acreditat, am dori sa va aratam de ce credem ca este totusi cea mai buna optiune pentru a va dezvolta abilitatile de programare si a va pregati pentru o cariera in industria IT.

In primul rand, trebuie sa subliniem faptul ca acreditarea nu este singurul indicator al calitatii unei scoli sau a unui program de invatare. Exista multe scoli neacreditate care ofera programe de invatare de inalta calitate, iar programul nostru nu face exceptie.

Ne-am concentrat pe a oferi o experienta de invatare eficienta si accesibila, astfel incat sa puteti invata programare intr-un mod care sa se potriveasca stilului si ritmului dvs. de invatare. Veti avea acces la lectii interactive, proiecte practice si mentori de top care va vor ghida pas cu pas pe tot parcursul programului.

In plus, ne-am asigurat ca programul nostru este actualizat constant pentru a reflecta cerintele si tendintele actuale ale industriei IT. Astfel, veti invata abilitatile de programare care sunt cele mai căutate de angajatori si care va vor ajuta sa gasiti un job in industria IT dupa finalizarea programului.

In cele din urma, trebuie sa luati in considerare faptul ca acreditarea poate adauga un cost suplimentar la programul de invatare, iar aceasta poate fi o bariera pentru unii oameni. Programul nostru nu este acreditat, dar ofera totusi o experienta de invatare de inalta calitate la un pret accesibil.

In concluzie, desi programul nostru nu este acreditat, speram sa va fi convins ca este totusi cea mai buna optiune pentru a va dezvolta abilitatile de programare si a va pregati pentru o cariera in industria IT. 

  Imaginează-ți că ești un recruiter care trebuie să angajeze un programator junior. Ajungi la birou, deschizi mailul și vezi două CV-uri. Între cele două CV-uri, pe langă datele personale, joburi anterioare și educație observi următoarea diferență:
   Primul CV are o secțiune de proiecte personale, în care sunt detaliate funcționalitățile, tehnologiile și responsabilitățile acestora.

proiecte personale

   Al doilea CV are un curs IT acreditat

cursuri acreditate it

De care CV ești mai impresionat?

Pe cine ești dispus să iei în considerare?

Cât a plătit primul aplicant, care a participat la niște cursuri gratuite?

Ce experiență practică reiese  din din CV-ul celui de-al doilea aplicant?

 

Multe persoane consideră acreditarea cursurilor ca fiind o garanție a faptului că după terminarea acestora vor avea un job asigurat în IT, sau cel puțin șanse mai mari de a obține unul.

Meseria de programator a devenit una atât de căutată, încât în ultimii ani, nici măcar o facultate nu mai este necesară pentru a obține un job ca programator – iar acest lucru este valabil și pentru acreditări.

   Industria IT a ajuns la un punct în care cererea de forță de muncă depășește cu mult oferta de pe piață. În termeni mai simpli, in România, în anul 2022 nu există atâți programatori câte poziții sunt libere în companii. Iar umplerea acestor poziții este crucială pentru angajatori.

   Asta în schimb nu înseamnă că în industrie se poate intra ușor. Perioada de pregătire minimă recomandată de noi este de 6 luni. În această perioadă, consistența este cea mai importantă – așa că îți recomandăm să petreci minim jumătate de oră pe zi parcurgând materialele pe care ți le vom pune la dispoziție.

 

 

   Indiferent dacă alegi cursuri IT acreditate sau neacreditate, ceea ce va conta în momentul interviului de angajare sunt cunoștințele pe care le ai și modul tău de a analiza problemele.

   Iar la Academia Programatorilor vei învăța tot ce ai nevoie pentru a obține un job ca programator junior în IT și vei avea parte de îndrumare din partea instructorilor noștri experimentați încă de la începutul drumului.

 

 

Acesta este soluția întrebării pe care cel mai probabil deja ți-ai pus-o: “Cum pot obține experiență, dacă nu am experiență?

Iar dupa terminarea cursurilor noastre de programare, vei avea parte de îndrumare din partea instructorilor nostri în obținerea unui job. Te vom învăța cum să îți construiesti un CV profesional care să îți obțină interviuri, te vom învăța cum să îți pregătești un cont de LinkedIn profi și vei ști cum să abordezi cele mai frecvente întrebări care se pun în timpul unui interviu IT.

Te putem ajuta să obții un job in programare în doar 6 luni!

Fă deci primul pas!

Înscrie-te mai jos la cursul nostru gratuit!

Share this: